HPIM1060.jpg

Damgaard Letland er etableret i 2003. Tæt på hovedstaden, og kun 45 minutters kørsel fra Riga lufthavn. For danske virksomheder betyder det, at Damgaard Letland ligger i nærområdet.Transporttiden for gods mellem Letland og Danmark er blot 1-3 døgn. Det giver en stor logistikmæssig fordel sammenlignet med Fjernøsten eller andre fjerne steder.

Kombinationen med nærheden til Damgaard i DK og Damgaard Letland skaber rigtig gode muligheder for et særdeles rentabelt og fleksibelt samarbejde.

Fabrikken er dansk-ledet og beskæftiger idag 35 medarbejdere. Vi råder over 1750m2 nye produktionshaller samt nye kontorfaciliteter.
Vores alsidige maskinpark omfatter blandt andet TIG-, MIG/MAG- svejsning, slibning, polering, drejning, fræsning, presning samt pladebuk. Vores svejsere er certificeret efter DS/EN 287-1:2011.
Damgaard Letland udfører i underleverance serieproduktion af alle former for produkter indenfor stål, aluminium og rustfrit stål af såvel delkomponenter som komplette produkter.
Vi har på fabrikken erhvervet en betydelig know-how, og vore medarbejdere besidder et højt fagligt niveau, der sikrer præcisionsarbejde i absolut topkvalitet.
Damgaard Letland er derfor vant til at løse komplicerede opgaver, hvor der stilles store krav til logistik og kvalitet til attraktive priser. Vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere er garantien for, at de opgaver som vi siger ja til bliver løst til kundens fulde tilfredshed.
Vort mål er at bidrage til vore kunders konkurrencedygtighed.


Kontakt person 
Claus Damgaard
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: +45 40 20 30 02

 

View the embedded image gallery online at:
http://jbd.dk/index.php/dk/forside/letland#sigFreeIdfd6712f8c1